Undesignable Market Chartres 18 Oktober 2020

Undesignable Market Chartres 18 Oktober 2020
13
Jul

De editie van Undesignable Markets in Chartres wordt een  zeer kleurrijke editie. En wij zijn er weer bij!

Undesignable Markets is een concept van rommelmarkten van de nieuwe generatie.

Een rijke en inspirerende stad, deze rondtrekkende markt halverwege tussen een antiekbeurs en een populaire rommelmarkt is vandaag de dag het beste uitpakken van professionele Design-handelaren in Frankrijk en buiten Europa.

Undesignable Markets is gratis en toegankelijk en richt zich tot alle doelgroepen en verwelkomt bezoekers meerdere keren per jaar op mooie plekken in het stadscentrum, tijdens edities in Parijs of in de provincies.

Het stelt kopers of amateurs in staat om buiten de 20e eeuw Franse, Scandinavische, Nederlandse of Italiaanse meubels te ontdekken, ondertekend door ontwerpers die geschiedenis hebben gemarkeerd: Jean Prouvé, Pierre Paulin, Pierre Guariche, Cees Braakman, Friso Kramer, Arne Jacobsen, Charles & Ray Eames … om verzamelobjecten aan te bieden tegen betaalbare prijzen, of gewoon om te vallen voor kleinere objecten.

Undesignable Markets werd in 2015 in Parijs gelanceerd met slechts twintig handelaren en heeft nu meer dan 80 exposanten uit heel Europa en is de eerste reizende markt geworden voor professionals en liefhebbers van design in Frankrijk.

Informatie

Zondag 18 oktober 2020

Place Billard. Coeur de la vielle Ville de Chartres, France

Tijd: 7:00 – 17:00 uur

Translate »