3 dagen Design Beurs in Berlijn
20
Jan

Ontwerpers, vintage galerijen en verzamelaars uit heel Duitsland en Europa komen van de 13e tot de 15e November 2020 naar Berlijn om haar beste stukken en nieuwe aanwinsten in het stadscentrum te laten zien. Met meer dan 60 exposanten en 5000 bezoekers is design Börse Berlin een vast jaarlijks evenement in de Europese vintage scene.

Zowel exposanten als bezoekers zijn het erover eens en kijken uit naar de komende 10e editie in de Loewe Hall van 2000 vierkante meter op de 2e verdieping van het klassieke bakstenen industriële gebouw uit 1896, gelegen nabij het centrum in Berlijn Moabit, voorheen een machinehal, vandaag een evenementenlocatie met moderne evenemententechnologie het biedt een aantrekkelijke setting voor de presentatie en verkoop van unieke en authentieke stukken.

Designklassiekers uit de afgelopen 120 jaar op het gebied van meubels, lampen, interieurontwerp, keramiek, glas, technologie en sieraden worden getoond. Veel van de tentoongestelde stijl- en designiconen die zijn ontworpen door gerenommeerde designers zoals Arne Jacobsen, Charles en Ray Eames, Alexander Begge, Egon Eiermann, Eillen Gray, Mies van der Rohe of Wilhelm Wagenfeld. En worden aangeboden door 60 internationale vintage galeriehouders en particuliere verzamelaars in een zeldzaam origineel. De eisen aan de kwaliteit van de tentoongestelde objecten zijn hoog.

De design Börse Berlin staat voor exclusiviteit en diversiteit. Het toont bekende meesterwerken van Art Deco en Bauhaus tot het midden van de eeuw, ruw industrieel en DDR-ontwerp van de vorige eeuw tot ontwerpen van het recente heden en ook experimentele en anonieme stadia. In Berlijn, de stad van creatief en design, mag de presentatie van geselecteerde jonge werken niet ontbreken.

Niet alleen designliefhebbers, galeriehouders of museumkopers zullen inspiratie vinden om hun collecties te voltooien. Naast geselecteerde zeldzaamheid, zullen betaalbare stukken voor een breed scala aan doeleinden en interieurs ook de aankoop stimuleren.

Specials 2020

Op zaterdag van 15 tot 18 uur is het kunstveilinghuis Quittenbaum uit München beschikbaar voor een gratis deskundige schatting van speciale stukken.

Timeless art op design boerse berlijn nov 2020

Translate »